Aquest dimarts nit al pavelló Firal 1 d’octubre d’Amposta centenars de persones s’han congregat en un dels actes de protesta per la sentència que es va conèixer aquest dilluns, en una xarrada informativa que han participat els col·lectius de Bombers per la República, Juristes per la Llibertat i Sanitaris per la República.

Els Bombers s’han mostrat prudents i han cridat a que es pari molt de compte amb els talls de carreteres, especialment a les d’alta velocitat i on hi hagi boira per tal que els manifestants no prenguin mal i corrin riscos innecessaris. Pel que fa als Juristes per la llibertat, han posat a disposició gratuïta els seus serveis per algú que se pugui veure afectat a les mobilitzacions. En el seu torn de paraula els Sanitaris per la República, han manifestat que estaran a totes les manifestacions i actes que s’organitzin de forma passiva, perquè ells només estan per ajudar a les persones que puguin ser ferides. No poden fer-se passar com a manifestants sinó com a operaris sanitaris. Han conclós dient que en el moment que algú se fa mal s’ha de fer un cordó de protecció per protegir-lo físicament i dignament.

L’acte s’ha tancat animant a tothom a anar a les marxes i asseguren que els sanitaris estaran per protegir als ciutadans.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.