Davant la suspensió de l’activitat municipal a diferents ajuntaments catalans, com Tarragona, Reus, Valls, Cambrils, Torredembarra o Tortosa, arran de la sentència del judici del Procés dictada pel Tribunal Suprem, Ciutadans (Cs) considera que s’han de respectar i acatar les decisions judicials.

A més, es recorda que les institucions han de representar el conjunt dels ciutadans i no poden posar-se en cap cas al servei d’una ideologia. Tanmateix, i davant la convocatòria de plens extraordinaris a diferents ajuntaments, Cs comunica que els seus regidors no assistiran a aquests plens que han estat convocats únicament per qüestionar, reaccionar o posicionar-se sobre la sentència del judici del Procés, dictada pel Tribunal Suprem.

Finalment, Ciutadans recorda que seguirà treballant per garantir els drets i les llibertats del conjunt dels catalans.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.