Nova seu de la Lliga Contra el Càncer a Tortosa. L’entitat s’ha establert a la caital del Baix Ebre amb la voluntat d’apropar-se i centralitzar els ajuts als malalts oncològics del Territori. Un de les noves accions que han presentat és un conveni a ajuntaments de les 4 comarques ebrenques amb el qual les malaltes de càncer de mama podran fer teràpies a les piscinies cobertes.

Amb la voluntat d’estar més a prop dels malalts oncològics, la Lliga Contra el Càncer ha obert una seu a Tortosa. Les noves oficines estan ubicades al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa, a la segona planta i estarà oberta tots els divendres de 9 a 14 hores.

En la presentació de l’oficina, es va presenta l’acord amb diferents ajuntament del territori de les 4 comarques perquè les malaltes de càncer de mama puguin gaudir de piscines climatitzades per rehabilitació després d’un tractament oncològic. Estos convenis han estat firmats amb els ajuntament de Móra d’Ebre, Amposta, Roquetes, Tortosa, Ràpita, Deltebre i Batea. A més, la lliga aportarà una dotació econòmica per fer teràpies de postoperatori amb fisioterapeuta. La Lliga també oferirà grups de ioga dos cops a la setgamana a Amposta i Tortosa.

La nova seu de la Lliga Contra el Càncer  a Tortosa serveix de punt d’informació amb la voluntat d’apropar-se i centralitzar els ajuts als malalts oncològics territori. Actualment hi ha 2.550 socis a les nostres comarques.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.
⛓ @MontecinoValls a Twitter, Facebook, Linkedin i Instagram.