L’atleta local Llorenç Sales i l’atleta Sandra Vidiella, van endur-se la victòria a la penúltima prova del circuit d’enguany de la Running Sèries Terres de l’Ebre.

La Cursa Urbana de la Galera, organitzada pel Centre Excursionista la Roca Miloca, va acollir a uns noranta participants que van cobrir els 10 quilòmetres de la cursa. Enguany també hi va tindre lloc una marxa paral·lela per l’entorn del municipi, que constava d’un circuit no cronometrat de set quilòmetres aproximadament i hi van participar trenta persones.

Sales, de la Unió Atlètica Montsià, va marcar un temps de trenta-tres minuts i divuit segons, completant el podi Adam Maijó i Musa Sowe. En fèmines la victòria va ser per a Sandra Vidiella amb quaranta-tres minuts i setze segons. La van seguir Núria Turtós i de Sandra Pellicer. L’Aldea, el proper 27 d’octubre, clourà el circuit ebrenc de curses.