L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, substituirà l’alcalde de Deltebre, Lluis Soler, a la Diputació de Tarragona, informació que van avançar ahir els serveis informatius de Canal Terres de l’Ebre. Soler ha estat elegit avui a Girona nou president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i renunciarà al seu escó de la Diputació on ocupava la segona vicepresidència. Aquesta substitució a la Corporació provincial podria comportar a la vegada la renúncia de Meritxell Roigé a la presidència del Consorci d’Aigües de Tarragona, càrrec que ostenta des del mes de novembre de 2018.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.