Aquest dissabte es disputarà la primera jornada del campionat de lliga de Divisió d’Honor Plata femenina Estatal, on el Club Handbol Amposta “Lagrama” ha quedat enquadrat al grup C.

El conjunt dirigit per Aleksandar Sasa Jovic s’estrenarà a la competició a la pista de l’Handbol Mislata. Serà a partir de les 20.00 hores quan arrencarà l’hora de la veritat per l’Handbol Amposta “Lagrama”, on el primer objectiu serà aconseguir els punts necessaris per conservar la categoria de Plata per vint-i-unena temporada consecutiva.

Victòria del Sant Quirze als penals, en el Memorial Emma Garcia

Dissabte passat, en l’únic amistós que han disputat en aquesta pretemporada, el CH Sant Quirze (vigent campió del grup C de la Divisió d’Honor de Plata) es va adjudicar la tercera edició del Memorial Emma Garcia Curto, que es disputa en record de la que va ser jugadora de l’equip ampostí, morta en tràgic accident de trànsit.

La confrontació va representar a més la presentació de l’equip en el seu primer partit davant la seva afició, que va omplir les grades del remodelat pavelló municipal ampostí. Va ser un partit molt intens, tot i estar els dos equips en la recta final de la pretemporada, amb força ritme i jugades de qualitat. La igualtat va ser la nota predominant, arribant-se al final amb empat a 23 gols, després d’una bona reacció ampostina a la Segona part. La tanda de penals va decidir el campió, emportant-se el CH Sant Quirze el trofeu, en aconseguir un gol més des de la línia de 7 metres. El CH Amposta Lagrama rebia el trofeu de subcampió, i la seva jugadora Georgina Vila va ser escollida com a millor jugadora del partit.

En el primer partit es van enfrontar els equips juvenils del CH Amposta Naturebre i el conjunt valencià del CH Onda, assenyalant al final el marcador un empat a 31 gols, vencent les valencianes a la tanda de penals. Ainoa Navarro, del CH. Onda, ha estat escollida com a millor jugadora del partit.

Durant el torneig els pares d’Emma Garcia (Joana i Nacho), van rebreper part del club un ram de flors, el cartell oficial del Torneig d’enguany i una samarreta actual del club amb el nom de l’Emma 10.

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.