Arran dels serveis que té establits per a combatre els robatoris i furts a la província, la Guàrdia Civil ha detingut a dues persones com a possibles autors de tres delictes de robatori i un delicte de furt a l’interior de diversos establiments d’Alcalá de Xivert, Alcossebre i Santa Magdalena de Polpís (Castelló).

Tot va començar quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que autors desconeguts havien sostret diversos objectes d’establiments de diverses localitats del Baix Maestrat.

La Guàrdia Civil va iniciar una ràpida i eficient investigació que va donar lloc a la localització del magatzem que empraven durant la comissió dels fets delictivitos per a l’ocultació dels objectes sostrets i la recuperació d’aquests.

En el transcurs de la investigació es van realitzar nombroses perquisicions per a l’esbrinament del lloc de sostracció dels objectes, donant com a resultat que un dels establiments violentats es tractava del Centre de la Llar del Jubilat de la localitat d’Alcalá de Xivert, d’on es va comprovar que procedien la majoria dels objectes recuperats.

Per tals motius es van realitzar diversos dispositius per a aconseguir identificar localitzar i detindre als possibles autors dels fets, donant com a resultat la detenció de dos homes d’edats compreses entre els 25 i 29 anys com a suposats autors de 3 delictes de robatori en interior d’establiment i un delicte de furt, tant en la localitat d’Alcalá de XivertAlcossebre i Santa Magdalena de Polpís. Aquests són coneguts delinqüents de la localitat d’Alcalá de Xivert i posseeixen multitud antecedents de robatori i de furt.

Els detinguts juntament amb les diligències instruïdes han sigut posats a la disposició dels Jutjats de Vinaròs. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Àrea d’investigació de la Guàrdia Civil d’Alcalá de Xivert.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.