La vuitena edició del “Circuit Running Sèries de les Terres de l’Ebre”, va reunir a Jesús, 500 participants, competint en un circuit de 5 km. i 10 km. que va transcórrer per carrers i camins urbans del poble, a la carretera entre Jesús i Roquetes, lloc on es trobava la sortida i arribada.

Aquest any amb un canvi de recorregut que portava pels llocs més emblemàtics de la població. Cal remarcar que aquest any, a més de les carreres de 5 i 10 quilòmetres també es va prendre la iniciativa de dur a organitzar la marxa popular, que va representar un gran èxit aclaparador, en comptar amb uns 300 participants.

A la cursa de 10 km. el triomf va ser per a Ali Fathi (Independent), amb un temps de 33:42, seguit de Musa Sowe (Trail Running Cabria Feixet), 34:24, i Samuel Alemany (Independent), 35: 27. La més ràpida de les participants femenines va ser Imane El Bouhali (Independent), invertint un temps de 39:22, entrant a continuació Joana Gil (Independent),43:16, i Àngela Baró (Trail CER la Sénia), 43:56. A la cursa de 5 km. les tres posicions van ser per a Aitor Tomàs (CEU Sudactiu), 17:13; Josep RamonSanahuja (AA Xafatolls Mollerussa), 17:31, i David Roda (Independent), 17: 51. Entre les participants femenines la més ràpida va ser Gina Brull (Trail Running Cabra Feixet), 21:06, seguida de Hajar El Azzioui (Independent), 22:03, i Susana Castells (CE Trencacims), 22:03.

La prova organitzada per l’Associació Jesús es Mou va comptar amb la col·laboració de l’EMD de Jesús, l’Ajuntament de Tortosa, Policia Local de Tortosa, Policia Local de Roquetes, Circuit Running Sèries TE, Diputació de Tarragona, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu del Baix Ebre. Destacar la col·laboració en forma de productes, material i regals per als participants de les empreses col·laboradores i com no als 50 voluntaris/àries que van vetllar tot moment pel bon desenvolupament d’aquesta.

En finalitzar l’entrega de premis, l’Associació Jesús es Mou va lliurar a Càritas Diocesana de Jesús un xec de 1800 € contribuint així de forma solidària a la filosofia per la qual es va crear l’Associació Jesús es mou, i es va celebrar un final de la festa amb molta assistència de públic, la majoria participants de la prova.

Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.