L’Associació diLLUMs d’arts al forn, organitza el 1r Concurs postal dels diLLUMs. Tothom qui vulgui participar-hi ha d’enviar una única postal de mida estàndard (15×9 cm aprox.) a la següent adreça: Lo Portal de Tamarit, Costa de Capellans, 3, baixos, 43500 Tortosa.

A la postal no s’hi ha d’incloure cap dada que pugui identificar l’autoria. Abans d’enviar la postal, cal fer-li una fotografia i enviar-la adjunta per correu electrònic a [email protected], posant a assumpte “1r concurs postal”, i dins del missatge les dades de l’autor/a (nom, telèfon, domicili, correu electrònic). Per a més informació, podeu escriure al correu electrònic esmentat.

L’obra pot ser qualsevol forma artística (literatura, dibuix, etc, que càpiga al revers de la postal) en català o castellà. La part del davant de la postal no es valorarà. Només s’acceptaran postals amb mata-segells del dia 12 de setembre de 2019, com a màxim.

Se sortejarà entre les persones participants assistents el dia del sopar: Vals per sopar a Lo portal de Tamarit de Tortosa, ceràmica de Joan Panisello, pintura de Fernando Ferré, il·lustració d’Ignasi Blanch, dibuix d’Agustí Forner, discos del grup Obscens i de Pili Cugat, llibres d’Onada Edicions, lots de vi D.O. Terra Alta, viatges pel riu Ebre amb Lo Sirgador, collage de Domingo Ramos, llibres de la Biblioteca de Tortosa, entre altres.

El veredicte i entrega d’obsequis tindrà lloc durant un sopar a Lo portal de Tamarit el 27 de setembre de 2019, al qual podrà assistir tothom que ho desitgi, prèvia inscripció, segons aforament limitat. Les persones guanyadores hauran d’assistir per a poder rebre els obsequis. El jurat estarà format per persones del món cultural ebrenc.

Redacció: P. P.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.