L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència encaren la diada d’enguany amb una manifestació amb la plaça Espanya de Barcelona com a epicentre i el lema “Objectiu Independència”. L’inici serà als carrers del voltant, on els ebrencs estan cridats a començar des del tram 17 a la Gran via de les Corts Catalanes, entre els carrers Viladomat i Comte Borrell. El tram, per cert, encara té una baixa ocupació.

Esta Diada arriba ne un moment en que, des del referèndum de l’1 d’octubre, sembla que l’objectiu de l’ANC ha perdut força. Així i tot, el discurs continua vigent i el moviment, actiu des de la Diada del 2012, preten que les desavinences dels partits polítics queden a part i estos demostren qui busca el mateix fi. Per això, el lema per a la manifestació d’esta diada de l’11 de setembre és “Objectiu Independència”.

Prèviament, Miravet escalfarà motors amb un acte el diumenge 8. A l’acte hi assitirà la presidenta de l’Assemblea, l’Elisenda Paluzié. Hi haurà activitats com un dinar, parlaments i actuacions musicals.

Informa: Víctor Montecino

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.