El Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore programa gairebé un centenar de curts i pel·lícules, del 12 al 15 de setembre.

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic, Terror i Gore FangoFest programa gairebé un centenar de curtmetratges, pel·lícules i documentals. El Festival, que tindrà lloc del 12 al 15 de setembre a l’auditori de la Lira Ampostina, celebrarà els seus 10 anys amb tres convidats especials: les actrius Lone Fleming i Camille Keaton i el polifacètic director i escriptor Sebastià d’Arbó. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha celebrat l’oportunitat que el consistori pugui estar donant suport a l’organització del Festival des dels darrers anys: «Si alguna cosa esperta el FangoFest, més enllà de l’orgull de poder tenir un festival internacional a casa nostra, és el treball ben fet i la il·lusió amb la qual treballen les persones que hi ha darrera el Festival».

A més de l’entrevista a Lone Fleming i Camile Keaton, el dissabte 14 destaquen també dues projeccions que s’estrenaran en primícia al FangoFest. «Mega Time Squad» s’estrenarà per primer cop a Espanya, mentre que «H0US3», tot i que es projectarà al FangoFest el dissabte 14, no serà als cinemes fns al mes d’octubre. El diumenge 15 a les 12 del migdia, al Racó del Riu, tindrà lloc una taula rodona i vermut amb el convidat Sebastià d’Arbó. A banda de les pel·lícules internacionals, els organitzadors del FangoFest també vetllen per fer un lloc per als directors de les Terres de l’Ebre, el 12 de setembre. Jacint Hierro, impulsor del Festival, explica que «és un orgull que cada any hi hagui més curts fets a les nostres terres i que els puguem presentar al FangoFest».

Les entrades diàries tindran un preu de 5 euros i es poden aconseguir el dia de la projecció a les taquilles de la Lira Ampostina. D’altra banda, l’abonament per als quatre dies de Festival es vendrà per 16 euros a les mateixes taquilles.

Redacció: F. T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.