Cap de setmana musical durant les festes de la Cinta de Tortosa. Grups com Buhos, el tribut a Mecano de Hija de la Luna, el cantautor Joan Rovira o la Festa d’Imagina Ràdio, sense oblidar els clàssics de la Banda Municipal han omplert espais de tota la ciutat amb música per a tots els públics.

Una de les actuacions incloses que van tenir més èxit va ser el concert del grup de tribut a Mecano, Hija de la Luna. Unes 5.000 persones van acudir a la cita del parc municipal de Tortosa en un repàs pels èxits del grup madrileny dels anys 80. El públic va acompanyar en tot moment corejant les conegudes cançons.

Un altre plat fort musical va ser el de dissabte a la nit. Després del castell de focs artificials, la Festa Imagina Ràdio va portar el millor dels anys 80 i 90 amb el grup Los 80 Principales. Aquella nit va acabar amb una sessió de Djs que va durar fins a obrir el dia.

Una altra nit musical va ser la de diumenge amb Búhos, el cantautor ebrenc Joan Rovira i Sense Sal, amb concerts que van durar fins a la matinada.

Durant totes les nits també es podien gaudir d’altres opcions musicals al recinte de l’Auditori Felip Pedrell. Les orquestres Atalaia, Diamante i Cimarron van portar les millors cançons als assistents. Esta última Orquestra, la Cimarrón, va posar música al ball de gala a la reina de festes i va rebre un record per un dels seus membres fundadors, Toni Espinós, qui va morir fa pocs dies.

Tampoc ha faltat la música més tradicional. Per una part, la banda de Tortosa ha repartit el seu art en diferents actes durant les festes, amb el seu moment més important com a protagonistes a l’absis de la catedral.

Per una altra banda, la música de gralla i tabals va acompanyar molts altres moments com l’ofrena, la jornada de castells o el ban cavalcada. Diferents bandes sonores per complementar, o com a protagonistes, de les Festes Majors.

Informa: Víctor Montecino

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.