Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: E.A.

Els dos components de la UA Montsià, Llorenç Sales i Cristian Ravar, seran els únics ebrencs, en la noranta-novena edició del Campionat d’Espanya absolut d’atletisme a l’aire lliure, que es disputa este cap de setmana en les pistes que s’inauguraran en la competició, a la població alacantina de La Nucía.

L’atleta de La Galera, intervindrà en els 1.500 metres, amb semifinal dissabte a les 21:30, buscant la final de diumenge a la mateixa hora, i la mínima olímpica, partint amb una marca de 3:37:61, la tercera millor estatal de la temporada. Cristian Ravar en llançament de martell, parteix amb 68,57, quinta millor marca de la temporada, competint dissabte a les 18:15.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.