Font: Setmanari l’Ebre

Redacció: N.B.

Pau i Xavi Vela estaran també en els quarts de final al 2 sense timoner de la selecció brasilera, del mundial absolut de rem que es disputa a Linz-Ottensheim, després d’aconseguir la classificació en la primera sèrie de repesca.

La parella tortosina es va imposar amb autoritat, tot i anar en el primer tram de regata a l’estela de l’embarcació d’Holanda. El pot de la selecció brasilera va creuar la meta amb un temps de 6: 43: 630, seguit per l’holandès, amb 6: 45: 760, i tots dos estaran dimecres en els quarts de final al costat de Xile i Grècia, primers de la segona sèrie. A continuació van entrar els representants de Cuba i Hongria.

Dimecres Pau i Xavi Vela, i Aina Cid amb Virgínia Diaz, es jugaran en els quarts de final, bona part de les possibilitats d’obtenir el passaport per estar als Jocs Olímpics de Tòquio.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.