Cada any s’abandonen prop de 300.000 mascotes a Espanya. A l’estiu augmenta exponencialment l’abandonament, sobretot en el cas dels gossos. A les Terres de l’Ebre hi ha moltes protectores que s’esforcen per salvar les vides dels animals i trobar-los una nova casa, com és el cas de DeltaRescat, associació que treballa sobretot en la recollida d’animals abandonats i maltractats a Deltebre. Esterilitzar els animals i adoptar mascotes ja adultes són alguns dels consells que dóna la protectora.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.