Èxit avassagador de l’actuació de Melendi ahir la nit a Amposta. 5000 van poder gaudir de l’espectacle de l’artista asturià, “Mi Cubo de Rubik”, que va fer un repàs a tota la discografia del cantautor.

Des de les 20 hores de la tarda, en que es van obrir les portes del recinte firal, es va anar omplint la pista de ball fins que va aparèixer dalt l’escenari. Abans, per obrir boca, va tenir lloc l’actuació del grup ampostí En&Ton.

La gira de Melendi, que ha arribat gairebé a la meitat amb el concert de la capital del Montsià, seguirà demà 16 d’agost a les Illes Canàries, concretament a Las Palma i el dia 17 a Tenerife. El 20 de desembre, on queden molt poque entrades a la venda, actuarà al Palau Sant Jorid de Barcelona. “Mi Cubo de Rubik” es tancarà al Wizink Center de Madrid, el proper 17 de gener de l’any vinent, amb el cartell de ‘Sold Out’ assegurat.

Melendi va oferir durant les dos hores de concert, un repertori extens que va repassar un extens repàs de la seua carrera, en el qual no van faltar èxits com a ‘Destino o casualidad’, ‘Desde que estamos juntos’, ‘Déjala que baile’, ‘La promesa’, ‘Tu jardín con enanitos’ o ‘Un violinista en tu tejado’, entre moltes altres.