Ja està tot a punt per a que el Parc de Garbí es converteixi en l’escenari d’una de les festes musicals de l’estiu a la Ràpita. El ‘We are not DJ’ arriba a la dotzena edició aquest dissabte 10 d’agost a les 17 hores, quan s’iniciaran deu sessions al capdavant de les quals es posen deu persones amants de la música i que no són discjòqueis professionals, simplement accepten el repte de posar-se al darrere dels plats per primer cop per fer-nos gaudir del leit motiv de la festa: estils ben variats i la música per davant dels noms.

La dotzena edició del festival, que organitza el Petit Comitè amb el suport de la regidoria de Cultura, començarà a les 5 de la tarda i s’inaugurarà de la mà de Sauch, que obrirà el festival amb la sessió ‘Impacte 2.0’, amb música indie, pop i rock independent. Ell donarà pas a la sessió ‘Rosó’ a càrrec de Pepe de Parra, un repàs al pop espanyol dels últims 10 anys. La tercera hora anirà a càrrec dels ritmes més diversos, des de la cúmbia a l’electrònica i del funk als beats més ballables que ens proposarà l’eclèctic A//drei amb ‘Sancocho’. I per a eclèctica, la sessió de les 20h ‘Hedonisme Poliamorós i bipolar’, amb Àlex Espuny (Aka Sputnik) i 60 minuts que passaran pel pop i hip hop espanyol al drum&bass, clàssics francesos fins a funk japonès. A les 21 h es posaran les primeres dones a la cabina, les Blonettes, amb la sessió ‘Comeback’ i el sons de les dècades dels 80 i 90, emmarcats en el New Wave Revival. A les 22 h es posarà al front Kill Bill, amb ‘Woman in the shadow’ i música de guitarra i rockandroll. Els Jamail’s brothers oferiran la seva proposta ‘Delicatessen Dance’ per pujar de to en l’ambient ja més nocturn, que continuarà amb l’actuació de Dmon i ‘To the top’, les Vechis amb ‘Les Vechis is playing in my house’ i finalment Di Mel tancarà el festival amb la seua sessió ‘Ante’.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, ha assegurat que “el WANDJ és la festa musical de l’estiu per a molta gent, perquè es una proposta molt fresca, popular, i molt oberta a tots els públics”.

Canjo i Jota Vizcarro, membres del Petit Comitè, han apuntat que cada any són més els que volen “participar en aquesta proposta i s’atreveixen a portar tota una sessió de música per un dia, de manera ocasional, convidant tothom a gaudir de la seua proposta musical”.

El WANDJ donarà el seu tret de sortida el mateix dissabte dia 10 d’agost a la festa de presentació, un vermut al patí de La Pensió a partir de les 12h- Joan Cranc amenitzarà l’arribada de l’artista convidat, Xavi Barberà, guitarrista de Llomillo, que portarà versions de música rock de tots els temps.