Fa uns dies, Junts a la Terra Alta va denunciar l’increment dels sous del nou govern del Consell Comarcal. Ara, Esquerra ho desmenteix afirmant que les acusacions no tan sols són falses, sinó que, amb el nou equip de Govern, hi haurà un estalvi de fins a 21.000 € anuals.

Els republicans segueixen amb l’exemple del sou de l’actual presidenta del Consell Comarcal. Neus Sanromà cobrarà 5.681 € menys que l’anterior president, Carles Luz Muñoz, tot i que ella s’hi dedicarà un 100% respecte a la dedicació del 30% que tenia Luz.

Finalment, Esquerra critica a Junts que, fa uns dies, eren ells qui s’apujaven el sou a l’ajuntament de Gandesa amb un augment del salari de fins als 2.800 euros, el que suposa un increment del 133%. El grup d’Esquerra critica la falta de rigor i ètica d’unes declaracions amb intenció de desprestigiar el nou govern del Consell Comarcal.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.