Els candidats interessats en les ofertes de treball ja es poden adreçar al LABORA, antic SERVEF, per a inscriure’s dintre del programa Garantia Juvenil.

Vinaròs rebrà una nova ajuda del programa AVALEM Joves Plus, impulsat per la Generalitat Valenciana, per a contractar joves, menors de 30 anys en situació d’atur. En total seran 326.000 € distribuïts en les iniciatives anomenades EMCUJU i EMPUJU.

En el primer cas, EMCUJU, està adreçat a joves desocupats amb titulació. En total es farà la incorporació de 10 joves pel període d’un any en diferents departaments de l’Ajuntament, Medi Ambient, Normalització Lingüística, Urbanisme, Agència de Desenvolupament Local, Turisme, Participació Ciutadana, Arxiu, Benestar Social, Recursos Humans, Biblioteca, Tresoreria, Intervenció Cultura, Governació-Contractació i Noves Tecnologies. Els candidats es poden dirigir a la següent adreça electrònica per consultar de forma detinguda totes les ofertes i titulacions requerides, http://adl.vinaros.es/ca/contenido/programes-de-foment-de-locupacio

D’altra banda, l’EMPUJU està adreçat per a menors de 30 anys, la durada del contracte també serà pel període d’un any i es busca 10 joves per a realitzar tasques de suport administratiu en diversos programes de l’Ajuntament. En aquest cas, els joves s’hauran d’inscriure amb el codi 43091029 com a empleats administratius en general.

La regidora d’Ocupació de l’Ajuntament de Vinaròs, Maria Cano, ha explicat que “aquestes ajudes són molt importants perquè permetran contractar 20 joves durant el període d’un any i sobretot els donarà l’oportunitat d’ampliar el seu currículum per tenir més opcions en el mercat laboral“.

La regidora ha indicat que “per optar a les ofertes de treball és imprescindible que els candidats estiguen inscrits al LABORA, antic SERVEF, com a demandants de feina i també al programa Garantia Juvenil“.

Maria Cano, redigora d’ocupació de l’ajuntament de Vinaròs.