Poc després de les festes dels Lligallos, amb Sant Jaume arriben les festes majors de Camarles. Nou dies de celebració amb activitats per a tots els públics i gustos, amb gran importància als bous, però també als balls, actes infantils o gastronòmics. Este cap de setmana ja es va donar el tret de sortida amb algunes d’estes activitats com el repartiment del panoli, el pregó des de la plaça de bous, la baixada d’andròmines o el concurs de paelles. Encara queden dies per gaudir de les festes de Camarles.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.