Fonts dels Mossos d’Esquadra han informat que poques hores després de conèixer-se la tràgica mort d’un jove de 15 anys a Amposta, la recerca que ha dut a terme el cos policial comença a llançar llum als dubtes generats davant la presència de dos adolescents en la teulada d’un dels blocs més alts de la ciutat.

Després de parlar amb l’adolescent que no va caure des de la claraboia al pati interior d’aquest edifici els Mossos han conegut que tots dos estaven allí per a immortalitzar una imatge des de la teulada. Una moda que pel que sembla s’ha fet viral per les xarxes socials d’il·lustrar imatges en llocs singulars, malgrat el risc que pugui suposar fer la foto.

El xaval, veí d’Amposta de 15 anys, hauria accedit al bloc on va ocórrer la trajedia amb el seu amic. Se sap que no són veïns d’allí i que van aconseguir accedir a l’immoble i arribar fins al terrat on tràgicament va tenir lloc el succès.

Redacció: P.P.