Dos autobusos han sortit aquest migdia de les Terres de l’Ebre rumb a Estrasburg per a participar en la concentració de demà. Altres que s’havien quedat sense plaça han hagut de distribuir-se en altres expedicions que han sortit de diferents punts de la demarcació de Tarragona.

Es calcula que demà unes 6000 persones es concentraran a les portes de l’Eurocambra a Estrasburg per reclamar els drets dels eurodiputats electes Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín i que puguin prendre possessió dels seus escons. De les Terres de l’Ebre aquest mateix migdia han sortit 2 autobusos un de les comarques de la Terra Alta Alta i la Ribera d’Ebre i un altre del Montsià i el Baix Ebre.

Tot i això altres ebrencs s’han distribuït per altres expedicions que han sortit de diversos punts de la demarcació de Tarragona. Justament ha estat el cas de La responsable de l’Assemblea Nacional Catalana de Sant Jaume d’Enveja LluÏsa Adell, que ens ha confirmat que ja han arribat a Estrasburg i s’ha mostrat esperançada i optimista pel futur dels eurodiputats catalans.

Està previst que des de Catalunya siguin un total d’uns 80 autobusos els que arribin demà a la capital Europea així com també diversos vols xàrter.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.