Fonts dels Mossos d’Esquadra han confirmat a Ebredigital.cat que el ball de quintos de Tivenys, celebrat la matinada d’aquest passat dissabte, ha acabat amb 3 detencions per dos presumptes delictes envoltats de certa gravetat, i sobretot molta controvèrsia i malestar. Els fets van passar a partir de les 4 de la matinada, quan el ball ja havia acabat.

Segons diversos veïns, els dos successos que van produir-se no estan directament relacionats, tot i que van acabar amb dos joves ingressats a l’Hospital Verge de la Cinta provinents de la festa de Tivenys. “Hi havia un ambient molt alterat i poca seguretat, amb més de 200 joves presents“, comentava un veí present, motiu pel qual es va decidir avisar als Mossos.

El primer succés va produir-se quan un grup de joves de nacionalitat estrangera “van dirigir-se a unes noies, i un d’ells va fer-li tocaments“, explicava un dels veïns, arran dels quals els mossos van procedir a la detenció de dos individus de 21 i 25 anys, que es van donar a la fuga. A un d’ells el van detenir temps després, però el segon va intentar enfilar-se per una façana.

Segons fonts dels Mossos, aquest segon presumpte delinqüent va caure, “es va fer lesions als turmells, i va ser traslladat a l’hospital on va ser intervingut quirúrgicament“. I ha estat aquest matí de diumenge, un cop li han donat l’alta, en què ha estat detingut per passar tots dos acusats per presumptes abusos sexuals a disposició judicial.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.