L’Ajuntament de l’Aldea està en procés de compra de les pistes de l’Aldea Pàdel Indoor. Després de saber que estes estaven en venda, el consistori va prendre la decisió d’adquirir-les per tal de millorar les instal·lacions esportives municipals i convertir-les en unes de primer nivell.

Quan l’ajuntament de l’Aldea es va assabentar que Aldea Pàdel Indoor cessava la seua activitat esportiva al polígon, l’alcalde Xavier Royo, juntament amb el  regidor d’esports Josep Franch, es van posar en contacte immediatament amb el seu gerent Ismael Meiriño.  Les dues parts van coincidir en què aquestes instal·lacions havien de continuar donant servei al poble i així disposar d’equipaments esportius de primer nivell.

Gràcies a la col·laboració d’Ismael i a l’espera de consignació pressupostària, amb un període no molt llarg de temps, els aldeans i aldeanes, i la resta de persones de l’entorn, tindran estes dos pistes de pàdel dins de les instal·lacions esportives del poble i en funcionament  que en vulguin gaudir.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.