Antonio Suárez, alcalde de Riba-roja d’Ebre, s’ha desplaçat ràpidament a la zona de l’accident i ha declarat que “Des de la direcció d’ENEL, ens comuniquen que els 4 ferits ha sortit pel seu propi peu de la zona de l’incident i lamentem que un presenti ferides de segon grau. El regidor de Protecció Civil i un servidor ens mantindrem en la zona de l’incident. Finalment tots 4 han estat traslladats a la Vall d’Hebron. Tots 4 son treballadors de les empreses de manteniment de turbines. Des d’aquí lamento les paraules malintencionades d’algun regidor de l’Ajuntament“.

Recordem, que quatre persones han resultat ferides per una deflagració a la central hidroelèctrica de Riba-roja d’Ebre (Ribera d’Ebre), una d’elles en estat crític i dues greus.

Segons el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha rebut una alerta a les 15.05 h, quatre ambulàncies i dos helicòpters medicalitzats s’han desplaçat al punt per atendre els afectats, que han estat traslladats a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

El quart ferit es troba en estat menys greu i també serà traslladat al mateix hospital. Segons fonts dels Bombers de la Generalitat, els quatre ferits són treballadors de la central i han patit diverses cremades mentre estaven fent tasques de soldadura en una de les turbines.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.