12 hores de música al carrer és l’aposta que ha fet l’Espai Musical LaBinota per celebrar el dia Internacional de la Música. El 21 de juny la protagonista és la música i l’objectiu de la festivitat és promoure esta cultura entre els ciutadans. És per este motiu que LaBinota ha tret un piano al carrer per fer arribar la música als vianants.

Coincidint amb el solstici d’estiu, la ciutat de Tortosa s’acomiada de la primavera amb les melodies del piano. Hi toquen pianistes de l’escola, però també la gent espontània del carrer. De fet, són molts els que s’hi han sumat.

De les deu del matí fins les deu de la nit els presents poden tocar les peces que vulguin a la Plaça de l’Angel, on es troba el piano. El Cor LaBinota i Àmarim, el duet de pianistes format per Manel Miró i Maria Lombarte, conclouen la jornada amb les seues actuacions.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.