Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries van presentar el seu nou disc ‘Viatge a Buda’ envoltats de discos. Ho van fer en una de les poques botigues que hi ha a Tortosa per mostrar el seu suport al sector que sobreviu a l’anunciada fi del CD. Els Quicos van posar èmfasi en què els discos són objectes culturals i la millor targeta de presentació dels artistes.

Amb l’auge digital, ells botiguers han de pensar formes d’atraure al públic. Ara, igual que a les llibreries acostumem invitar autors a presentar els seus llibres, els músics poden ser invitats a les botigues de discos per presentar les seues novetats.

Així ho ha organitzat Andreu Zumaquero, propietari de la botiga tortosina Topdisc. En converses amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, van preparar una presentació a la botiga del seu nou disc “Viatge a Buda”. D’esta manera, a més, el grup de música tradicional dona suport a les heroiques botigues de discos que sobreviuen a l’anunciada fi del CD. Arutro Gaya, el cantant del gruo que encarna a Quico, titlla els discos com a “objectes culturals, que necessitem i que continuen sent la millor targeta de presentació de la gent que treballa al món de la música”.

La presentació va tenir un èxit rotund, omplint la botiga i portant als assistents fins a Buda. Els Quicos van presentar, també, la pel·lícula muda, protagonitzada pels mateixos musics a l’illa de Buda. Després d’uns parlament, els Quicos van tocar algunes cançons per als presents i després van signar discos i es van fer fotos amb tothom qui ho va voler.

👤 Ajudant de redacció a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre. Faig connexions al Notícies en Xarxa i el magazín Ben Trobats (ambdós de La Xarxa de Comunicació Local).
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.