El Departament d’Agricultura treu pit davant les crítiques del GEPEC respecte a la tala d’arbres del Parc Natural dels Ports.

Argumenten que l’objectiu és la regeneració d’arbres i que no hi ha cap justificació perquè els arbres a tallar s’hagin de marcar a peu. També ressalten que entre administracions no hi ha hagut cap disputa perquè cadauna té competències diferents. El Parc, preservar la biodiversitat. I Agricultura, gestionar el bosc.

Redacció: P.P / M.V

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.