Providencial actuació de la Policia Local de Camarles aquest dijous al vespre, quan dos agents han pogut salvar un avi quan se li cremava la casa.

L’incendi s’ha originat en un habitatge del carrer Sant Joan del Lligallo del Gànguil, aproximadament a les 20 hores. Dos agents que es trobaven a les immediacions han acudit ràpidament a la casa afectada i han comprobat que a l’interior hi havia un iaio amb mobilitat reduïda.

Un dels agents ha pogut treure l’home de l’interior de l’habitatge i el segon ha procedit a apagar el foc amb un extintor, mentre arribava una ambulància medicalitzada. Fins als llocs dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers i una dels Mossos d’Esquadra.

Després de ser sotmés a una revisió per comprobar el seu estat de salut, l’avi ha estat donat d’alta. El carrer ha estat tallat durant dos hores i mitja i l’Ajuntament de Camarles ha tramitat l’allotjament de l’avi a l’alberg de Deltebre, atès que l’habitatge ha quedat inhabilitat.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.