Aquesta matinada s’ha produït un robatori a l’ajuntament a l’església de Rasquera i altres dependències municipals. Segons fonts de la investigació els treballadors del consistori s’han trobat el pany forçat aquest matí i l’objecte de robatori hauria sigut una petita caixa forta i també les claus de de diversos locals.

Durant la jornada des de l’ajuntament estan realitzant inspeccions a tots els locals afectats per fer inventari dels objectes sostres. Dstaquen però que els lladres no s’han endut molts objectes o diners en metàl·lic. Els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat des de primera hora fins als llocs dels fets per extreure empremtes i proves que els ajuden a identificar els assaltants.

SG

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.