A Corbera d’Ebre, l’ecosocialista Antonio Álvarez tornarà a ser alcalde. En declaracions a Canal Terres de l’Ebre, l’actual alcalde en funcions i candidat d’Entesa per Corbera-Movem ha confirmat que ERC li farà suport al próxim ple d’investidura del dia 15. Segons ha avançat Álvarez, un dels dos regidors republicans votarà a favor i l’altre s’abstindrà.

Així, es sumaran 5 vots per arribar a la majoria del plenari de 9 regidors. A l’oposició quedaran les dues regidores de Juntes per Corbera i un regidor del PP. A partir del dilluns, Entesa i ERC s’han emplaçat a seguir negociant la possible entrada dels republicans al govern municipal o, si pel contrari, acorden mantenir pactes puntuals per donar estabilitat al mandat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.