Rhamsés Ripollés ha pres possessió de l’alcaldia de Morella i liderarà l’equip de govern després d’uns resultats històrics per al PSPV, on ha tret majoria absoluta que deixa al PP relegat a l’oposició. Així, el ple iniciava la nova corporació municipal, la qual tindrà el primer govern amb majoria femenina, ja que està format per cinc dones i quatre homes.

El ple va començar amb la constitució de la mesa d’edat formada pels edils de més i menys edat. Així, Malú Blasco i Enric Ahis han constituït aquesta. A continuació, la resta de membres han promés el càrrec. Per a finalitzar l’acte, han realitzat la votació de l’alcalde amb nou vots per a Rhamsés Ripollés i dos en blanc.

El primer edil ha començat dient que “assumeixo el càrrec, igual que sé que ho han fet els companys i companyes de la corporació, des de la humilitat, la responsabilitat, la lleialtat, la convicció i el respecte cap a Morella”. Rhamsés ha destacat que “els pròxims anys són clau per al nostre poble, ja que hem d’aprofitar les sinergies amb els altres governs i aconseguir allò que aquesta ciutat mereix, ni més ni menys”. També ha recordat que “per fi tenim a la vista una millora real en les comunicacions amb la nova carretera N-232” i s’ha compromés a “aprofitar aquest nou estadi que tindrem quan acabaran les obres per a generar ocupació i nous serveis, de manera que la ciutat ha d’estar preparada per a aquest futur pròxim ple d’oportunitats”.

La nova corporació compta amb nou regidors del grup municipal socialista i dos del grup popular. Pel que fa al primer, repeteixen en l’equip Rocío Querol, Judit García, Malú Blasco i Rhamsés Ripollés i les cares noves són Joel Pascual, Mari Carmen Escuder, Joan Carles Marcobal, Ana Adell i José Manuel Rodrigo. Així, Rhamsés els ha donat “la benvinguda a l’equip de govern als regidors i regidores que entren ara i els animo a treballar de valent per aquesta ciutat”.

Morella, capital dels Ports, amb aquests resultats es manté intractacle per al Partit Popular. També és cert que és la ciutat natal de Ximo Puig, que avui s’ha proclamat president de la Generalitat Valenciana.

Redacció: T.C. / J.F.