La passada matinada sobre les 3.20 hores de la matinada, en la carretera de Morella, bolcada d’un camió que transportava cadàvers d’animals, sent els bombers del Parc dels Ports CPBC, els que han treballat la passada nit en la neteja de la calçada després de l’accident, en què ha restultat ferit lleu el conducror d’aquest camió, sent traslladat a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

El sinistre s’ha produit a la carretera N-232 al Port de Querol, que ha obert al trànsit després d’uns intensos treballs de neteja que s’han prolongat fins a les 8.35 hores d’aquest divendres, ja que el camió transportava cadàvers d’animals.

La grua ha retirat el vehicle a primera hora del matí. Aquesta mateixa empresa, s’encarrega tant de portar animals sacrificats com retirar restes d’escorxadors.

Cal destacar que dissabte passat 24 d’agost en aquesta carretera de Morella va caldre lamentar un tràgic accident, en el qual va morir un home de 61 anys que circulava amb moto per aquest vial.

Font: Diari del Maestrat

Redacció: F.T.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.