L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha rebut els alcaldes de Morella, Rhamsés Ripollés, i d’Alcanyís, Ignacio Urquizu, per rellançar un consorci que té com a objectiu la promoció conjunta dels tres territoris, des d’un punt de vista turístic, monumental, gastronòmic o de lleure en una reunió que ha tingut lloc aquest migdia a l’Ajuntament de Tortosa del Consorci de la Ruta dels Tres Reis.

La trobada, a la qual també han assistit tècnics dels respectius municipis, ha servit com a primera presa de contacte dels membres del consorci després de les eleccions municipals, i ha servit per explorar algunes possibilitats per dur a terme al llarg dels pròxims mesos aprofitant les sinergies existents entre tres territoris que compten amb diversos vincles històrics, i fent valdre els potencials dels quals disposen.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.