L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, comunica a la població de Morella la primera mort per coronavirus a la residència de Morella.

La mort de la veïna de Morella, s’ha produït aquest migdia de diumenge, a l’Hospital Comarcal de Vinaròs, sent també la primera mort en aquest hospital a conseqüència del Coronavirus.

L’Ajuntament de Morella ha remés un comunicat informant de la mort d’un dels residents a la residència de la gent gran de la localitat. A més hi ha altres contagiats pel Covid-19 al centre. La Unitat Militar d’Emergències ha estat desinfectant el recinte. Aquest és el comunicat que ha remés l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, que també ha publicat un vídeo a les xarxes socials:

Morellans i morellanes,

Permeteu-me que compartisca, amb vosaltres, amb les vostres cases, unes paraules en uns dies tan complicats per a totes i tots.

Ens trobem, ho sabeu bé, immersos en una situació de vulnerabilitat degut a la pandèmia del coronavirus que requereix de molts d’esforços i sacrificis.

Acabem de conèixer que l’Estat d’Alarma es prolongarà 15 dies més, fins l’11 d’abril, i malauradament també hem conegut els primers positius de covid-19 en la nostra Ciutat, en l’estimada Residència. I tenim que lamentar que una deixes persones ha faltat.

En primer lloc, vull traslladar el condol, la força i tots els ànims als familiars d’estes persones afectades. Així com la força i agraïment al personal mèdic i sanitari que s’està bolcant en l’atenció i salut de tots i totes.

En estos moments, des de salut pública i el departament sanitari de Vinaròs, es gestiona el centre residencial, tal com marquen els protocols, i l’ UME realitza diversos treballs de suport i desinfecció.

Font: Diari del Maestrat

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.