El Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, projecte impulsat per l’exjugador professional Edu Albacar, neix com una entitat amb gestió pròpia tant esportiva com econòmica, amb la idea de convertir-se en un club referent del territori per a poder ajudar els joves jugadors a créixer cap al futbol d’èlit es presentarà oficialment aquest dissabte 15 de juny amb un torneig categoria infantil en el qual participacien el Vilareal, l’Elx i l’Espanyol, escoltem Edu Albacar.

Festa de presentació del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre aquest dissabte al Camp Municipal Pla de Barra de Camarles, per més informació a la web futbolformatiuttee.es

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.