Les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Terres de l’Ebre organitzen com cada any el Concurs A Xalar. Una nit que dona veu als grups de música novells del territori i on el guanyador representa a les Terres de l’Ebre a l’Acampada Jove de Montblanc, que enguany serà els dies 18, 19 i 20 de juliol.

Els grups participants son Plombiers, ImpaKtats i Projecte Castor, i els assistents podran votar el que més els hi agradi, com també ho farà un jurat format per diferents persones pertanyents al sector musical. El grup convidat és Skatarella, un grup de versions format per nois de La Fatarella (Terra Alta), i la nit acabarà amb la música de les GRL PWR.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Terres de l’Ebre hi dediquen molts esforços i esperen que sigui tot un èxit. Creuen que és una iniciativa molt important per donar impuls al talent musical i, en general, a la cultura del territori.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.