Tortosa viurà un dissabte solidari i esportiu amb la festa “Implica’t amb els nens amb càncer”. Es recaptaran diners per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics amb diverses activitats esportives amb tornejos de futbol, una caminada i una cursa, a més d’un vermut amb l’actuació del cantant Cesk Freixas. L’any passat van aconseguir 7.000 euros, xifra que s’espera superar enguany.

Les entitats esportives Ebre Escola Esportiva i el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre han preparat juntes una série d’activitats per recaptar diners pel càncer. La jornada solidària “Implica’t amb els nens amb càncer” se celebrarà el pròxim dissabte al llarg de tot el dia.

A l’estadi municipal, l’Ebre Escola Esportiva organitza el sisè torneig de futbol solidari. Per la seua part, el Club d’Atletisme Terres de l’Ebre ha preparat una caminada i una cursa durant el matí, que sortiran de la plaça Barcelona i anirà fins a l’estadi municipal. Acabat el recorregut, hi haurà un vermut solidari a càrrec del cantant Cesk Freixas.

També es posen a la venta, per recaptar fons, la gorra d’Afanoc, que enguany ha dissenyat Ágatha Ruiz de la Prada, i una bossa feta entre les dos entitats esportives, ambdos per set euros. El preu del vermut serà a 2 euros el tiquet.

Tots els diners recollit aniran destinats a la casa La Casa dels Xuklis, obra de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics, una casa d’acollida pels infants i adolescents amb càncer i les seues Famílies. En l’edició anterior es van recaptar 7.000 al llarg de tota la jornada. Enguany s’espera igualar la xifra i arribar a superar-la.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.