Una dona de 50 anys ha resultat ferida aquest dimecres, després de caure del pont penjant del Crespi de Bítem, segons informa el Diari Més Digital. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha evacuat a l’Hospital Verge de la Cinta amb un trencament d’espatlla i de maluc.

Els fets s’han produït a les 8.01 hores. En la caiguda la senyora, de 50 anys, de forma totalment accidental, hauria patit una fractura d’espatlla i de maluc.

Arran de l’incident s’han mobilitzat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, els quals han rescatat la dona, així com agents de la Policia Local de Tortosa, així com dos ambulàncies del SEM que han traslladat a l’accidentada . Com efecte provisional d’aquesta caiguda, s’ha procedit a tancar el pont.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.