El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de les obres per a construir una rotonda a la carretera TV-3454, a Deltebre, per un import de 350.000 euros. El nou giratori afavorirà la seguretat viària en una cruïlla a la zona de Jesús i Maria. Es preveu que les obres comencin a finals d’any, amb un termini d’execució de quatre mesos.

La nova rotonda s’ubicarà en l’encreuament de la TV-3454 amb el carrer del Pintor Sorolla i el pont de creuament del canal esquerre de l’Ebre (connexió a la T-340), per a millorar la canalització del trànsit en aquest punt. Tindrà un diàmetre exterior de 28 metres i incorporarà, en el ramal de connexió al carrer de Pintor Sorolla, un carril de sortida segregat per als vehicles que circulen per la TV-3454 en sentit Riumar, per tal de facilitar el gir d’entrada al carrer.

Els treballs es completaran amb els elements següents:

 Renovació o adaptació de la senyalització vertical i horitzontal, abalisament, drenatge i barreres de seguretat.

 Renovació i adequació de l’enllumenat existent.

 Mesures d’integració en l’entorn.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.