Un aparatós accident entre tres camions i una furgoneta talla l’autopista AP-7, a l’altura de l’Aldea, al Baix Ebre, en sentit sud. Segons informa el Servei Català de Trànsit, els fets s’han produït al voltant de la una del migdia i, a hores d’ara, no consta que hi hagi cap persona ferida.

L’incident, que s’ha produït al punt quilomètric 3,18 de la via, provoca retencions d’un quilòmetre i els vehicles es desvien per la sortida 39A de l’autopista, a l’Ampolla. Tres dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han desplaçat als llocs dels fets per retirar obstacles de la via.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.