Amb motiu del primer dia d’obertura del nou CAP de la ciutat d’Amposta, els delegats i delegades de la UGT a l’Atenció Primària de les Terres de l’Ebre han continuat amb la reivindicació de què l’atenció continuada es faci les 24 hores i els 365 dies de l’any al nou centre.

Amb una enganxada de cartell, el sindicat reivindica que el nou CAP ofereixi atenció continuada per tal de garantir la continuïtat assistencial i donar un temps de resposta més adequat a les urgències d’Atenció Primària, així com per descongestionar les urgències hospitalàries.

Consideren que ara els ampostins i les ampostines disposen d’unes noves instal·lacions preparades perquè l’Institut Català de la Salut (ICS) pugui oferir aquest tipus de servei, tal com es fa ara des de les 8 fins a les 20 hores. La UGT de les Terres de l’Ebre exigeix a l’ICS decisions per consens professional.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.