La campanya electoral de les municipals ja ha passat el seu equador i s’encamina a la segona i definitiva setmana. A Tortosa, el panorma es presenta molt obert i encara sense aclarir quins pactes post-electorals es poden donar. Els últims dies han estat molt marcats pels dos debats que s’han fet fins al moment. Aquest dissabte, els partits han sortit al carrer i alguns han celebrat els seus actes centrals per acabar de convèncer als indecisos. Totes les formacions valoren positivament el seu pas pels debats i fan lectures ben diferents:

El debat organitzat pel Col·legi de Periodistes es va emetre el dimecres passat per Canal Terres de l’Ebre, Imagina Ràdio, Radio Tortosa i Cadena SER Ebre. El debat va tenir un gran seguiment a les xarxes i una molt bona audiència per aquesta casa amb més de 20 mil teleespectadors que en algun moment van connectar amb Canal Terres de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.