Ciutadans (Cs) serà el dic de contenció del separatisme als ajuntaments de les Terres de l’Ebre“. Així s’ha expressat el portaveu del grup parlamentari de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, en l’acte central de campanya a Tortosa on s’han presentat als principals alcaldables de la formació taronja a les Terres de l’Ebre.

Carrizosa ha apel·lat al “vot útil de Ciutadans” per “evitar que el PSC pacti amb Esquerra i els Comuns als ajuntaments“. En aquest sentit, ha alertat que “el vot al partit socialista no és segur perquè suposarà que a les façanes dels ajuntaments pengin estelades, llaços grocs o es paguin quotes a l’AMI amb els impostos de tots els ciutadans“.

Al centre cívic del barri de Ferreries de Tortosa, la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, ha destacat que “hem de tenir força també als ajuntaments, a més del Parlament i al Congrés, per defensar la convivència, la igualtat, la llibertat i tots aquells drets que el nacionalisme vol trepitjar”. En aquest sentit ha assegurat que “Ciutadans dona veu a persones que fins ara no tenien ningú que les representés” i ha animat tothom a “omplir les urnes de paperetes taronges a les Terres de l’Ebre”.

Finalment el candidat a l’alcaldia de Cs de Tortosa, Miquel Albacar, ha assegurat que “som l’única garantia d’un canvi real” i ha dit que “apostem per una Tortosa del futur, que sigui de tots”. “Volem fer una ciutat amable pels ciutadans i potenciar eixos com el turisme i l’empresa”, ha detallat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.