La Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat física (FCEDF), amb seu a Amposta, ha organitzat el primer Torneig de Boccia a la ciutat. La Boccia és un esport paralímpic, molt similar a la petanca, que practiquen algunes persones amb paràlisi cerebral o usuàries de cadira de rodes.

Han participat atletes de l’Escola d’educació especial i el centre ocupacional Mercè Pla de Campredó, del club esportiu Cocemfe de Benicarló i integrants de la federació cat d’esports de paràlisi cerebral que fa extraescolars a Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.