L’Ampolla va estrenar pavelló poliesportiu amb la fase final d’ascens de la lliga de segona divisió catalana de futbol sala. Competició que va comptar amb duel ebrenc entre l’Ampolla i l’Amposta i el Capçanes i Morell.

El nou pavelló poliesportiu de l’Ampolla està situat al costat del camp de futbol Municipal. Un dels dos laterals és quasi tot vidriera que connecta ambdós instal·lacions amb portes d’accés. El nou equipament serà a partir d’ara el centre neuràlgic de les competicions esportives, mentre l’altre pavelló, situat al costat del Barranc de la Cervera, prioritzarà els actes d’oci, culturals o altres esdeveniments socials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre