La Policia Local d’Alcanar ha obert diligències pels actes vandàlics que van ocórrer al municipi la matinada de diumenge, amb aldarulls, desperfectes i lesions personals. L’operatiu especial de festes va permetre identificar dues persones, veïnes de Vinaròs, com a presumptes responsables dels fets ocorreguts prop del Centre Cívic del municipi.

L’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha lamentat l’actitud d’aquestes persones just a l’inici de les Festes de Maig. “La població d’Alcanar i les Cases som gent pacífica i acollidora que intentem gaudir de les festes amb el màxim civisme i fets com els ocorreguts el cap de setmana són intolerables”, ha dit Roig, que ha felicitat la Policia Local per la ràpida resposta que va permetre identificar-ne els responsables.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.