ACN (Aldover) – El conductor d’una motocicleta ha mort aquest matí de diumenge després d’una topada amb un altre ciclomotor a la carretera C-12, a Aldover (Baix Ebre), quan circulava en sentit sud, direcció Tortosa.

Amb aquesta víctima, ja són 57 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya, aquest 2019. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a dos quarts de dotze del migdia i la via ha quedat tallada en sentit sud.

Des de tres quarts menys set d’una del migdia es dona pas alternatiu. Una segona persona implicada en l’accident ha resultat ferida menys greu i ha estat traslladada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.