Seguim endavant perquè volem continuar amb la feina iniciada fa quatre anys per implementar un canvi de polítiques que ha sacsejat Amposta”. L’alcaldable d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, descobria així l’eslògan de campanya dijous 10 a la nit, a la seu electoral de la formació republicana, ubicat a la plaça del Mercat.

Acompanyat pels membres de la llista, Tomàs, va posar en valor la feina feta aquests quatre anys, però també el fet que “encara hi ha molta feina per fer” i que “Esquerra d’Amposta té les ganes i la il·lusió de fer-la”. “És per això que demanem a la ciutadania la confiança per poder continuar treballant per Amposta”, va afegir.

Per a la tradicional enganxada de cartells, Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta va optar per construir un puzle del cartell electoral, on cada membre de la llista va posar-hi una peça. “Som una llista representativa de la ciutat, plural i diversa, tots els membres aporten alguna cosa diferent i és gràcies a això que podem construir aquest projecte de ciutat”, va dir Tomàs, tot afegint: “I aquesta és la idea que vol traslladar el puzle, on cadascú ha posat la seva peça”.

Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta celebrarà l’acte central de campanya aquest dissabte 11 de maig, a les 20h., al teatre-auditori de la Lira Ampostina.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.