Amposta celebra, un any més, la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. La capital del Montsià ha programat una sèrie d’activitats sostenibles al llarg de la setmana com una gimcana ciclista o una caminada saludable entre d’altres. El principal objectiu d’aquesta celebració és conscienciar a la ciutadania sobre la importància de la mobilitat sostenible.

Adam Tomàs, alcalde d’Amposta: “Són accions que ara són puntuals per la Setmana de la Mobilitat, però l’Ajuntament ja és sensible i ja està fent transformacions dintre la ciutat per a caminar, inculcar i afavorir que la gent opti per un altre tipus de mobilitat que no sigui el cotxe.”

La gimcana ciclista estava adreçada a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys i es va dur a terme entre els carrers Amèrica i Brasil. Una activitat que va comptar amb la col·laboració dels Joves Ciclistes, la Policia Local i Protecció Civil. A més, també hi va haver vehicles amb pedals cedits pel Restaurant l’Estany – Casa de Fusta.

La Policia Local d’Amposta també ha dut a terme xerrades a centres d’educació primària en les que han tractat els objectius de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. Les activitats continuen aquest dissabte amb una caminada saludable fins als Ullals de Baltasar conjuntament amb els Amics del Camí de Sant Jaume. El punt de trobada serà a la plaça Ramon Berenguer IV i la inscripció es pot fer el mateix dia de la sortida.

Autor: